ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Η ΙΕΡΑ ΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 
Καφετέριες - Μπαρ - Ουζερί
 
"Το Αναψυκτήριο" (Λιμάνι)
Καφετέρια πάνω στον δρόμο του λιμανιού. Τραπεζάκια πάνω στο γκαζόν, μουσικές εναλλαγές, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Μικρή ποικιλία, με όλα τα απαραίτητα ασφαλώς και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

"Multi Cafe Τime Out" (Χαριλάου Τρικούπη & Κ. Μπούση 35, Υπευθ.: Γερολυμάτος Παναγιώτης, τηλ.: 26310-24586)
Η "Time Out" βρίσκεται μέσα στην πόλη, σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους -πρωί και βράδυ- δρόμους. Αρκετά παλιά καφετέρεια, από τις λίγες που έχει πάντα κόσμο παρά τον ανταγωνισμό. Ιδανική για πρωϊνό ή μεσημεριανό καφέ, αφού από εκεί θα δείτε σίγουρα να περνάνε όλοι σας οι γνωστοί και οι φίλοι.

"Down Town" Cafe Bar (Μεταξά 3, Υπευθ.: Βακάλης Χρήστος)
Σχετικά καινούρια καφετέρεια, στο κέντρο του Μεσολογγίου, μάζεψε αμέσως κόσμο λόγω όχι μόνο της ωραίας μουσικής της, αλλά και της ατμόσφαιρας της. Πολύ ξύλο, πολλά κεριά, μεγάλος χώρος και τραπεζάκια έξω, στον πεζόδρομο. Αντοιχτό από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και χορό.

"Ανάκαρα" Cafe Bar
Το "Ανάκαρα" είναι καινούρια καφετέρεια, στον πεζόδρομο της πόλης. Αντοιχτή από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και χορό.

"Byron" Cafe
H "Byron" είναι μια από τις παλιές καφετέρειες της πόλης, στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη.

"Neo Cafe" (Χαρ. Τρικούπη 20 & Δ. Μακρή, Υπευθ.: Γερολυμάτος Χρήστος, τηλ.: 26310-77679)
Εντυπωσιακή, μοντέρνα καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Κατάλληλη για να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από το γλυκό της ημέρας.

"Indigo" (Μεταξά & Ντολμά, Υπευθ.: Αλεξοπούλου Γεωργία)
Καινούρια καφετέρια στον πεζόδρομο της πόλης. Αντοιχτή από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και χορό.